İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi

Tarihçe

Üniversitemiz Senatosunun 08 mayıs 2012 tarih ve 322-4 sayılı toplantısı kararı gereği kurulan MİTTO (Marmara İnovasyon Teknoloji ve Transfer Ofisi) Göztepe Kampüsü Yerleşkesinde 10 Eylül 2012 tarihinden bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir.Mitto , ulusal bilim, teknoloji ve yenilik stratejisi kapsamında bilimsel araştırma ve hayat boyu öğrenme kapsamındaki yurt içi ve yurt dışı desteklerin tek bir çatı altında toplanıp, ulusal ve uluslararası bilimsel destek fırsatlarının duyurulması, projelerin başvurusu, revizyon istenen veya reddedilen projelerin yeniden yapılandırılması, alınan projelerin izlenmesi ve mali yönetimlerinin yürütülmesi sırasında karşılaşılan tüm sorunlara üniversite düzeyinde çözümler oluşturularak bir bütünlük sağlanması, araştırma ve geliştirme çalışmaları sürecinin her aşamasında yasal, teknik ve bütçe konularında destek verilmesi, bilimsel araştırmaların teşvik edilmesi ile Üniversitede geliştirilen projelerin, yatırımcılara tanıtılarak, projelerin lisanslanması ve ticarileştirilmesi amacıyla, idari ve hukuki danışmanlık verilmesi konularındaki tüm faaliyetlerin yürütülmesini sağlar.

Bu sayfa İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi tarafından en son 19.12.2014 06:59:39 tarihinde güncellenmiştir.