Marie Skłodowska-Curie Alanı Hibe Fonları Bilgi Günü Marmara Üniversitesi’ nde, MİTTO organizasyonunda gerçekleştirildi!

Horizon 2020 Çerçeve Programı kapsamındaki hibe fonlarından Marie Skłodowska-Curie Alanı ile ilgili bilgi günü 15 Nisan Pazartesi Günü Marmara Üniversitesi’ nde, MİTTO organizasyonunda gerçekleştirildi. TÜBİTAK Marie Skłodowska-Curie Ulusal İrtibat Noktası ve Ulusal Uzmanı, EURAXESS Türkiye Koordinatörü  Sn. Tuğba ARSLAN KANTARCIOĞLU’ nun sunumu ile başlayan bilgi gününde; Bireysel Burslar (IF), COFUND, Yenilikçi Eğitim Ağları (ITN), Araştırma-Yenilikçilik Değişim Programı (RISE), MSCA Proje Önerisi Nasıl Sunulur? (Başvuru Sistemi), Ulusal İrtibat Noktası Hizmetleri ve EURAXESS Ağı hakkında detaylı bilgilendirmede bulunularak, akademisyen, lisansüstü öğrenci ve firma çalışanlarından oluşan katılımcıların soruları yanıtlandı. Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’ nden Dr. Aslı TUNÇAY ATALAY ve İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’ nden Dr. Özgür ATALAY’ ın Marie Skłodowska-Curie Alanı’ ndaki başarı hikayelerini paylaşmalarının ardından Üniversitemiz İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Murat ÇİNKO hakem tecrübelerini aktardı.