MİTTO olarak Proje Yazma Atölyeleri düzenlemeye devam ediyoruz!

MİTTO olarak fakültelere özel, Araştırma Görevlilerini ve Dr. Öğretim Üyelerini hedefleyen Proje Yazma Atölyeleri düzenlemeye devam ediyoruz.  Bu kapsamda 5 Nisan ve 11 Nisan tarihlerinde iki oturum olmak üzere Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi’ nde Proje Yazma Atölyesi düzenlendi.  Genç Öğretim Üyelerimizin proje teklifi hazırlama konusunda bilgi, deneyim ve motivasyon kazanmalarına yönelik kurgulanan atölye çalışması Fen-Edebiyat Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. N. Cenk Sesal ve Doç. Dr. Yıldız Aydın tarafından gerçekleştirildi.  İlk oturumda; Proje Yazma Fikri ve Olgunlaşması, Proje Yazma Esasları, Proje Özeti yazılması, Projede Amaç, Konu ve Kapsam, Literatür Özeti Yazımı, Proje Teklifinde Özgün Değer Bölümü Yazımı konu başlıklarında teorik bilgilerin paylaşıldığı atölye çalışmasının ikinci oturumu katılımcıların bir haftalık süreçte anlatılan proje teklifi yazım adımlarını uygulamak üzere hazırlıklarını tamamlaması ile gerçekleştirildi.