MİTTO SAHA EXPO Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'na Katıldı

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MITTO), SAHA İstanbul Savunma, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği tarafından 13-15 Eylül 2018 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilen SAHA EXPO Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'na katıldı.

Üniversite sanayi iş birliği görüşmelerinin gerçekleştirildiği fuarda, üniversitemize ait stantta da bilgi paylaşımı yapıldı. Öğretim üyelerine ait  Ar-Ge projelerinin tanıtım materyallerinin yer aldığı IV. İnovasyon ve Proje Pazarı ile üniversitemiz temsil edildi.

Bu sayfa İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) tarafından en son 03.10.2018 16:13:22 tarihinde güncellenmiştir.