Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğrencileri İle Tekno Tur!

MİTTO olarak Üniversitemiz öğrencilerine yönelik girişimciliğe yönelik farkındalık ve tanıtım etkinlikleri kapsamında mühendislik fakültesi öğrencilerimiz ile bölgemizin en önemli sanayi ve Ar-ge merkezlerini buluşturan Teknopark İstanbul’ un Tekno Tur ziyaret programına katıldık. Başta savunma sanayii, havacılık ve uzay ile denizcilik olmak üzere tematik alanlar özelinde girişimcilere ve yatırımcılara hizmet veren Fikir Küpü Kuluçka Merkezi’ nin gezildiği program kapsamında Ön Kuluçka, Kuluçka ve Uluslararası Hızlandırıcı Programları ile ilgili verilen destekler tanıtıldı. Teknopark İstanbul içerisinde yer alan ve İstanbul Kalkınma Ajansı destekli proje kapsamında kurulan MÜRGEMER (Marmara Üniversitesi Ürün Geliştirme Merkezi) ziyaret edilerek proje hakkında detaylı bilgi edinildi.