2013 Ara Faaliyet Raporu

* MARMARA ÜNİVERSİTESİ – KOSGEB İŞBİRLİĞİ BİLGİLENDİRME VE EĞİTİM GÜNLERİ ETKİNLİĞİ 8 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ MARMARA ÜNİVERSİTESİ GÖZTEPE YERLEŞKESİ’NDE MERVE İĞDECİOĞLU ONUR GAGA VE AHMET FEYZİOĞLUNUN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

* GENEL FİKRİ HAKLAR; PATENT VE BULUŞLAR; PETENT SÜREÇLERİ VE VEKİL FİRMA –ÜNİVERSİTE ARASI GENEL SÜRECİN İŞLEYİŞİ VE BUNLARA İLİŞKİN UYGULAMALAR HAKKINDA MARMARA

ÜNİVERSİTESİ-ANKARA EĞİTİM İŞBİRLİĞİYLE MARMARA ÜNİVERSİTESİ GÖZTEPE YERLEŞKESİ’NDE VE HAYDARPAŞA YERLEŞKESİNDE ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

* TEB İŞBİRLİĞİ BİLGİLENDİRME VE EĞİTİM GÜNLERİ ETKİNLİĞİ 18 NİSAN 2013 PERŞEMBE GÜNÜ MARMARA ÜNİVERSİTESİ GÖZTEPE YERLEŞKESİ’NDE YAPILACAK.

* GERÇEKLEŞTİRİLEN YÜRÜTME KURULU TOPLANTILARI

* 1- 01 Şubat 2013

Bu sayfa İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) tarafından en son 03.07.2014 11:37:15 tarihinde güncellenmiştir.