200.000 TL Destekli Girişim Fabrikası BİGG Programı Tanıtım Toplantısı

 

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinliğe, yenilikçi teknoloji tabanlı çözümleriyle bir girişim kurmayı ve destek tutarı 200.000 TL'ye yükseltilen TÜBİTAK BİGG Programına başvurmayı hedefleyen tüm fikir, proje sahipleri ve girişimciler davetlidir.

Etkinlik kapsamında Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı'nın yapısı ve girişimcilere sunduğu imkanlar program yürütücüsü Süha Soydan tarafından aktarılacaktır.

Ayrıca BİGG desteğine hak kazanmış ve şirketleşerek çalışmalarını südüren akıllıBES girişiminin kurucusu Onur Yurtsever de programa ilişkin deneyimlerini paylaşacaktır.

Etkinlik Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ayhan Mergen Konferans Salonu (MB144)nda gerçekleştirilecektir.

Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası, Uygulayıcı Kuruluş olarak 2015 yılından bu yana Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı ile girişimcileri TÜBİTAK BİGG desteğine erişim sürecinde desteklemektedir.

2018 Yılı 1. Çağrı dönemi kapsamında Türkiye ortalamasının üstünde %75 oranında başarı gösteren Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı'na 2019 Yılı 1. Çağrı dönemi kapsamında başvurmak için: https://girisimfabrikasibigg.ozyegin.edu.tr/

HIZLI ERİŞİM