2014 Avrupa Girişimcilik Teşvik Ödülleri

Girişimciliğin Avrupa çapında kamu kurum ve kuruluşlarının desteği ve teşviki ile geliştirilmesini ifade eden Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri 2014 yılında,

-        Girişimcilik ruhunun geliştirilmesi,

-        Yeteneklere yatırım yapmak,

-        Girişimcilik ortamının geliştirilmesi,

-        İşletmelerin uluslararasılaştırılmasının desteklenmesi,

-        Kaynak etkinliğinin ve çevre dostu(yeşil) pazarların gelişiminin desteklenmesi,

-        Sorumlu girişimcilik.

Olmak üzere 6 kategoride gerçekleşecektir. Ayrıca her kategori için bir başarı ödülü, tüm kategoriler arasında seçilecek en yaratıcı ve en ilham verici girişimcilik uygulamasına da Jüri Büyük Ödülü verilecektir.

      2014 Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri ulusal seçim süreci sonunda her ülkede belirlenen iki aday Komisyona bildirilecek ve başvurular, uygulamanın en az iki yıl boyunca gerçekleştirilmiş, orijinal, yenilikçi ve tekrarlanabilir olması, yerel ekonomiye ve yerel paydaş ilişkilerini geliştirmeye yönelik yaptığı katkılar açısından değerlendirilecektir.

      2014 Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleriyle ilgili ayrıntılı bilgilere   http://ec.europa.eu/enterprise/policies/sme/best-practice/european-enterprise-awards/ adresinden ulaşabilecektir.

      Başvurular www.kosgeb.gov.tr adresinde yer alan başvuru formu doldurularak 31 Mart 2014 tarihine kadar KOSGEB Başkanlığına yapılacaktır.

HIZLI ERİŞİM