"Girişimcilik Eğitimi ve Çalıştayı" Girişimcilik Ekosisteminin Bilinen İsmi Doğan TAŞKENT' in Atölyesi ile Başladı!

Üniversitemiz bilimsel zenginliklerinin bilgi ve teknoloji transferi yönünden değerlendirilmesi amacına yönelik olarak düzenlediğimiz GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ VE ÇALIŞTAYI, 1 Kasım Cuma Günü Atabay İlaç Ar-Ge ve İnovasyondan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Mentors Network Turkey Kurum İçi İnovasyon ve Girişimcilik Eğitmeni Doğan TAŞKENT' in atölye programı ile başladı.  Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi' nden değerli akademisyenlerimizin katılım gösterdiği etkinlik interaktif bir ortamda karşılıklı bilgi ve deneyim paylaşımı ile gerçekleştirildi. Girişimcilik konusunda ilgi ve deneyim sahibi tüm akademisyenlerimizi davet ettiğimiz program 4 Kasım Pazartesi Günü Doğan TAŞKENT' in atölyesi ile devam edecektir. Etkinliğin "çalıştay" bölümü ise 7-8 Kasım tarihlerinde Üniversitemiz İşletme Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi İnovasyon ve Girişimcilik konularında araştırma yapan Prof. Dr. H. Sinem ERGUN moderatörlüğünde yapılacaktır.

191101-pic2.jpg (168 KB)

191101-pic1.jpg (116 KB)