Güney Kore Bilim ve Teknoloji Enstitüsü Staj Başvuruları Başladı!

Güney Kore’de yüksek lisans ve doktora yapmak isteyen öğrencilere bir hazırlık niteliğinde olan KIST Staj Programı (KIST -Korea Institute of Science and Technology- School Internship Program) 4 Mart 2019 tarihinde başvurulara açıldı. Lisans/yüksek lisans mezunu veya Şubat 2020 tarihine kadar mezun olabilecek, 2020 Güz döneminde Kore Bilim ve Teknoloji Enstitüsü’ne yüksek lisans/doktora başvurusu yapmaya istekli herkes programa başvurabilir. Staj programı sonunda öğrencilerin yüksek lisans veya doktora programına başvurmaları beklenmektedir.

Staj Programı aşağıdaki araştırma alanlarını kapsayacaktır.
•    Biyomedikal Bilim ve Teknoloji
•    Enerji & Çevre Teknolojileri
•    Nanoteknoloji ve Bilgi Teknolojisi

Kapsamlı burs imkanlarının sağlandığı programla ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Guideline of KIST School Internship Program

Ayrıca Kore Bilim ve Teknoloji Enstitüsü’nün uluslararası programları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Şule Nur SARPER
uidb@tubitak.gov.tr