III. İnovasyon ve Proje Pazarı Etkinliği

MİTTO, 2013 yılından bu yana her yıl düzenli olarak “İnovasyon ve Proje Pazarı Günleri” etkinliğini düzenlemekte ve bu etkinlikte akademisyenlerin, girişimcilerin, öğrencilerin, sanayi kuruluşları ve Ar-Ge merkezlerinin inovasyon projelerinin ulusal boyutta ticarileşmesi ve tanıtımı sağlanmaktadır. “III. İnovasyon ve Proje Pazarı Günleri 2016” Etkinliği, 17 Kasım tarihinde İMES Sanayi Sitesi Organizasyon Merkezi’nde düzenlenecek; biyoteknoloji, bilişim, elektronik, makine ve kimya alanlarından en az 30 Ar-Ge çalışması ve proje prototipi sanayicimizin beğenisine sunulacaktır.

Etkinlikte eşzamanlı oturumlarda, katılımcılara ve davetlilere üniversitemizin akademisyenleri ve uzmanları ile TPE, KOSGEB ve TÜBİTAK temsilcileri tarafından ulusal ve uluslararası destekler hakkında genel bilgilendirme yapılacaktır. Ayrıca etkinlik kapsamında eşleştirme çalışmaları ve ikili görüşmeler düzenlenerek yeni ortaklıklar ve işbirlikleri için uygun ekosistem oluşturulacaktır. Tüm girişimci, sanayici ve yatırımcılarımızı 17 Kasım’da Proje Pazarı’nda buluşmak üzere İMES’e davet ediyoruz.

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenen bu etkinliğe siz de proje göndermek isterseniz proje kayıt linkine buradan ulaşabilirsiniz.