Marmara Üniversitesi 1.İnovasyon ve Proje Pazarı Günleri Etkinliği

Sevgili Marmara Üniversitesi Mensupları,

‘Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Kültürü’nün oluşturulması ve geliştirilmesi, Üniversitemiz projelerini ülkemiz sanayicileri ile buluşturulması, hedefleriyle gerçekleştirilecek olan “Marmara Üniversitesi I. İnovasyon ve Proje Pazarı Günleri” etkinlikleri, Sultanahmet Rektörlük Yerleşkesi’nde 11-12 Aralık 2013 tarihlerinde iki (2) gün boyunca düzenlenecektir.

MİTTO Koordinatörlüğü organizasyonu ile düzenlenecek olan proje pazarı etkinliği ile Üniversitemizin, akademisyen ve öğrencilerinin, endüstriyel projeleri ve ar-ge çalışmalarını; ülkemiz sanayicileri ve kamu, kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile buluşturulması sağlanacaktır.

Proje pazarı etkinliğimizde, fırsat teşhisi ve inovasyon hamleleri stratejisi ile Üniversite-Sanayi İşbirliği amacı güdülmekte ve üniversite bilimselliği kapsamında projelerin ve inovatif fikirlerin sanayicilerimiz ile buluşması amaçlanmaktadır.

TÜBİTAK 1503 Proje Pazarı Destekleme Programı’nca desteklenen etkinlik, 11 Aralık 2013 Çarşamba günü saat 10.00’da Sultanahmet Rektörlük Fuaye ve Sergi Salonu’nda folklor, müzik dinletisi, kokteyl ve açılış konuşmaları ile başlayacaktır.

Konferansların, açık ve kapalı oturumların olacağı “I. İnovasyon ve Proje Pazarı Günleri” etkinliği açılış töreninde sizleri bu etkinlikte görmekten onur duyacağımı bildirir, katılımınızı bekler, saygılar sunarım.

Rektör Yardımcısı /MİTTO Başkanı

Prof. Dr. Hamza KANDUR