Marmara Üniversitesi MİTTO ve TÜBİTAK İşbirliği ile düzenlenen “II.İnovasyon ve Proje Pazarı Günleri” etkinliği gerçekleştirildi

Üniversite – Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve inovasyon fikirleri ile endüstriyel projelerin sunulmasının hedeflendiği, II. İnovasyon ve Proje Pazarı Günleri “Fırsat Teşhisi ve İnovasyon Hamleleri” konseptiyle Sultanahmet Rektörlük Yerleşkesi’nde gerçekleşen açılış töreniyle başladı.

Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mehmet Akalın’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan “II. İnovasyon ve Proje Pazarı Günleri” Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi (MİTTO) ve TÜBİTAK işbirliği ile düzenlenmektedir.

Projelerin sergi ve sunumlarının yapıldığı etkinlik Sultanahmet Rektörlük Yerleşkesi'nde 22 -23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi.