MİTTO ile Yazılım Firmaları Arasında İş Birliği Sözleşmesi İmzalandı

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO), Experteam ve Bytesandclouds yazılım firmalarıyla iki yeni sözleşmeye imza attı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın'ın makamında 08.05.2018 tarihinde gerçekleşen ve Experteam yazılım firmasından Begüm Biçel ile Bytesandclouds yazılım firmasının Kurucu Ortağı İlker Demir'in katıldığı görüşmede, firmaların çalışma alanları, verdikleri hizmetler ve Bytesandclouds'un ürünü, proje yönetim yazılımı olan Fixopus yazılımının üniversitemizde kullanımı hakkında görüşüldü. Üniversitemiz ve yazılım firmaları arasında ortaklaşa yürütülecek çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler için iki tane iş birliği sözleşmesi imzalandı.