MİTTO-İSTKA DFD Bilgilendirme Günleri

Üniversitemizin İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü (MİTTO), dört farklı fakültemizde, İstanbul Kalkınma Ajansı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı (İSTKA DFD) kapsamında başvuruya açık çağrılar ve fakültelerimizin başvuru yapabilecekleri proje konuları hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştirmiştir.

Aşağıda sıralanan konularda araştırma projelerine 95.000 TL’ye kadar hibe desteği verilecek programın son başvuru tarihi 23 Aralık 2016’dır. Programla ilgili bilgilenmek ve başvuru konusunda destek almak için MİTTO uzmanlarıyla irtibata geçebilirsiniz.

İSTKA Doğrudan Faaliyet Desteği Konu Başlıkları

1. İstanbul’da İstihdama İlişkin Trendlerin Belirlenmesi
  2. İstanbul’da Yazılım, Bilgisayar ve Video Oyunları Sektörü Durum Analizi ve Sektörün Geleceği
  3. İstanbul’da Film, Televizyon ve Radyo Sektörü Durum Analizi ve Sektörün Geleceği