MİTTO Ön Kuluçka Programı Girişimi “Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Eğitiminde Sanal Gerçeklik”

Marmara Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Nuran AKYURT “Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Eğitiminde Sanal Gerçeklik” projesini iş fikrine dönüştürdü. MİTTO Ön Kuluçka Programı’ nda yer alan Akyurt ve ekibi saha çalışmaları yaparak iş modelini oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Çeşitli etkinliklerde ürünlerini paylaşan AKYURT Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sn Prof. Dr. Mustafa KURT’ u ziyaret etti. Üniversitelere bu ürünü nasıl satabileceği noktasında araştırma ve iş geliştirme  görüşmelerine devam eden hocamız, büyük emeklerle akademik girişimcilik yolunda gelişmeye   devam ediyor.

191112-nuranakyurt1.png (874 KB)

191112-nuranakyurt2.png (1.04 MB)