MİTTO'dan Yeni Ar-Ge İş Birliği ve Mentorlük Çerçeve Sözleşmeleri

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO), 03.04.2018' de Ar-Ge İş Birliği ve Mentorlük çerçevesinde iki yeni sözleşmeye imza attı.

BİLMED Bilgisayar ve Yazılım A.Ş. ile imzalanan ilk sözleşme, üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın ile BİLMED Bilgisayar ve Yazılım A.Ş. Genel Müdür ve CEO'su Metin Bağcı tarafından imza altına alındı. İkinci sözleşme ise intellica İş Zekası Yazılım Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Okan Karaduman ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın tarafından imzalandı. Sözleşme imza törenine intellica İş Zekası Yazılım Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.‘den Caner Aytekin de katıldı. Yapılan sözleşmeler kapsamında üniversitemiz ile ilgili firmalar, Ar-Ge konularında doktora ve lisansüstü alanlarında ortak tez çalışmaları yürütecek olup, akademisyenlerle birlikte bilimsel, teknolojik, teknik gelişmelere yönelik çalışmalar yapacak.