Öğretim Üyelerimiz ve Yüksek Lisans Öğrencimize 7. Ar-Ge Proje Pazarından 3.'lük Ödülü

Öğretim Üyelerimiz Prof.Dr. M. Vezir Kahraman ve Prof. Dr. Bahattin Yalçın, Yüksek Lisans Öğrencisi Yaşar Can Ayra  ile birlikte katıldıkları İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) ile Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (AKMİB) işbirliği ile düzenlenen, “Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Sektörü'nde 7. Ar-Ge Proje Pazarında Plastik ve Kauçuk Kategorisinde "Çevre Kirliliği Yaratan Atık PET Şişelerin Modifikasyonu ile Nanofiber Membran Eldesi ve Kirli Suların Temizlenmesi" konulu projeleriyle 3. lük ödülü almışlardır. 11.11.2017 tarihinde TİM Center'da düzenlenen törende ödüllerini alan öğretim üyelerimizi ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.