Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Tunç Laçin’in Büyük Başarısı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tunç Laçin'in projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Tunç Laçin’in Büyük Başarısı

TÜBİTAK 1512 programı BIGG (Bireysel Girişimcilik Aşamalı Destek Programı) programında Yrd. Doç. Dr. Tunç Laçin tarafından hazırlanan "Volümetrik 3-Boyutlu Navigasyon Sistemi” başlıklı proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. Öğretim Üyemiz, Tıp Fakültemizdeki bu programdan destek alan ilk kişi olmuştur. Kendisini kutlar, başarısının devamını dileriz.

mitto logo          mitto facebook /MittoMarmara          mitto mail mitto@marmara.edu.tr

mitto twitter /MittoMarmara          mitto web sitesi http://mitto.marmara.edu.tr

mitto linkedin /MarmaraMitto          mitto telefon 0(216) 414 05 45 - 1483 - 1098 - 1535

Bu sayfa İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) tarafından en son 16.08.2017 23:07:58 tarihinde güncellenmiştir.