Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Tunç Laçin'in Projesi Newton Katip Çelebi Fonu'ndan Destek Aldı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tunç Laçin’in yürütücülüğünde yapılacak olan “Plevral Sıvının Erken Dönemde Karakterizasyonu için Karma Algılama Sistemi” isimli proje, TÜBİTAK ile British Council arasındaki 2551 kodlu iş birliği çerçevesinde açılmış olan Newton Katip Çelebi Fonu’ndan desteklenmeye hak kazandı. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı ve İngiltere Warwick Üniversitesi iş birliği ile yapılacak proje, Newton Katip Çelebi Fonu'ndan üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından alınan ilk proje olması açısından önem arz etmektedir. Öğretim üyemizi ve proje ekibini kutlar, başarılarının devamını dileriz.