“ÜNİVERSİTE BULUŞLARININ TİCARİLEŞTİRİLMESİNE GİDEN YOLLAR” Konulu Patent Bilgilendirme Günü Düzenlenecektir

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürlüğü tarafından, 28 Kasım 2018 Çarşamba günü 10.00-12.00 saatleri arasında Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Prof. Dr. Ayhan MERGEN Konferans Salonu’nda (MB 144’te) “ÜNİVERSİTE BULUŞLARININ TİCARİLEŞTİRİLMESİNE GİDEN YOLLAR” konulu bir Patent Bilgilendirme Günü düzenlenecektir.

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi - İngilizce İşletme Bölümü’nde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Seniha DAL, bu etkinlik kapsamında; ticarileştirme kavramı, üniversitelerde ortaya çıkan buluşların korunması ve ticarileştirilmesi süreçlerine yönelik çeşitli modeller hakkında bilgilendirme yapacak olup, Akademisyenlerimizin sorularını yanıtlayacaktır. Buna bağlı olarak, Patent Başvurusu yapmış/yapacak ve/veya Patent Başvurusu tescillenmiş olan Akademisyenlerimizin Bilgilendirme Günümüze katılması büyük önem taşımaktadır.

Ekte sunum içeriği ve sunumu yapacak olan Dr. Öğr. Üyesi Seniha DAL’ın özgeçmişi sunulmaktadır.

Bu sayfa İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) tarafından en son 20.11.2018 16:14:14 tarihinde güncellenmiştir.