Üniversite Öğrencilerine Yönelik Proje Yarışmaları

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkalığınca üniversite öğrencilerini ülkemizin ihtiyaç duyduğu öncelikli alanlarda çalışmalar yapmaya yönlendirmek amacıyla 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması, 2241 Özel Sektöre Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması ve 2242 Öncelikli Alanlarda Üniversite Öğrencileri Proje Yarışması her yıl eş zamanlı olarak düzenlenmektedir.

Başvurular 7-24 Mayıs tarihleri arasında e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden çevirimiçi olarak alınacaktır.

Yarışmaların İnternet Adresleri:

www.tubitak.gov.tr/bideb/2238 // www.tubitak.gov.tr/bideb/2241b // www.tubitak.gov.tr/bideb/2242

Bu sayfa İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) tarafından en son 10.05.2018 10:46:49 tarihinde güncellenmiştir.