YAPP Ar-Ge Proje Pazarı’na Başvurular Başladı!

TÜBİTAK tarafından desteklenen YAPP Ar-Ge Proje Pazarı’na başvurular başladı. Erciyes Üniversitesi, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin işbirliği ile düzenlenecek olan etkinliğin proje sergisi için son başvuru tarihi 6 Ekim 2019.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek proje sergisinin konu başlıkları; Bilgi, İletişim, Bilişim, Elektronik ve Robotik teknolojileri olarak belirlendi. Bu belirtilen alanlarda çalışmalar yürüten  akademisyenler, araştırmacılar, firmalar ve öğrenciler üzerinde çalışmakta oldukları projeleri sanayici ve yatırımcılarla buluşturma şansı elde edebilecekler.
Etkinlikte proje sergisine ek olarak “E-Ticaret’te Teknoloji Trendleri ve Ar-Ge,  Akıllı Ev ve Mobilya Sektöründe Teknoloji Trendleri ve Ar-Ge” konularında paneller düzenlenecektir.

YAPP Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği, 24 Ekim 2019 Perşembe günü Erciyes Teknopark yerleşkesinde gerçekleşecektir.

Etkinlik ile ilgili daha detaylı bilgi http://yapp.erciyesteknopark.com adresinde yer almaktadır.