Üniversite Buluşlarının Ticarileştirilmesine Giden Yollar Konulu Patent Bilgi Günü

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (MİTTO) tarafından düzenlenen ‘’Üniversite Buluşlarının Ticarileştirilmesine Giden Yollar" konulu "Patent Bilgilendirme Günü" 28.11.2018 tarihinde Prof. Dr. Ayhan Mergen Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Etkinlikte, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Seniha Dal, ticarileştirme kavramı, üniversitelerde ortaya çıkan buluşların korunması ve ticarileştirilmesi süreçlerine yönelik çeşitli modeller hakkında bilgilendirmede bulundu. Program soru cevap bölümünün ardından sona erdi.