Yay Platformu Üst Düzey Yöneticiler Toplantısı Gerçekleştirildi!

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı 2018 Yılı teklif çağrısı kapsamında desteklenmekte olan Yenilikçi Arayüz Yapıları Platformu Projesi' nde gelinen nokta düzenlenen toplantıda paylaşıldı. Projede katedilen yol 11 ortak ve iştirakçi kurumun üst düzey yöneticileriyle paylaşılarak, yöneticilere proje sürecini yakından inceleme fırsatı yaratıldı.

Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer AKGİRAY’ ın ve İSTKA Genel Sekreter Vekili Dr. Fatih PİŞKİN’ in katılımıyla düzenlenen toplantıda, Dr. Fatih PİŞKİN yaptığı konuşmayla söz konusu sürecin İSTKA için önemini vurguladı.

Etkinliğin açılış konuşmalarını; İSTKA Genel Sekreter Vekili Dr. Fatih PİŞKİN, Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer AKGİRAY, Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürü ve YAY Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Ahu ALTINKUT UNCUOĞLU yaptı.

Projenin “arayüz kapasite artırımı” amacı doğrultusunda, katılımcıların görüş ve beklentileri alınarak arayüz yapıları için ortak deklarasyon çağrısında bulunuldu.