Okulumuz İşletme Kulübü ile Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemizin en çok üyeye sahip kulüplerinden biri olan İşletme Kulübü'nün Girişimcilik Komisyonu ile MİTTO 17 Ekim 2018 tarihinde Ön Kuluçka Ofisi’nde bir toplantı geliştirilerek potansiyel işbirlikleri görüşüldü. Girişimcilik Komisyonunun, Marmara Üniversitesi girişimcilik ekosisteminin oluşturulmasında, iyileştirilmesinde ve yaygınlaştırılmasında MİTTO ile öğrenciler arasında bir köprü niteliği ile konumlanması üzerine çalışmalar başlatıldı.

Üniversitemizde girişimcilik faaliyetlerinin öncü kulübü olmayı kendine hedef belirleyen ve 492 üyesi ile 2018-1019 güz ve bahar döneminde girişimcilik üzerine aktif aksiyonlar planlamaktadır. Bu planlar neticesinde ortaya çıkacak girişimcilik ekosisteminin en önemli paydaşının öğrenciler olduğuna inanan ekip girişimcilik ile ilgilenen tüm üniversite öğrencilerini bünyesine dâhil etmek istemektedir.

Öğrenci kulüpleri ile çalışmayı değer bilen ve kulüpler ile işbirlikli çalışma kültürünü benimseyen MİTTO, İşletme Kulübü ile girişimcilik faaliyetleri üzerine çalışarak üniversitemizin öğrenci tabanlı girişimcilik faaliyetlerini bir çatı altında toplamayı amaçlamaktadır.