Karlsruhe Institute of Technology Innovation Hub ile Marmara Üniversitesi İş Birliği Etkinliği

31 Ekim Salı günü, Marmara Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü'nde Karlsruhe Institute of Technology Innovation Hub, Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) ve Marmara İnovasyon Ar-Ge Teknoloji Transfer A.Ş.  (MİATT)  arasında başarılı bir etkinlik gerçekleşti.

Etkinliğe Karlsruhe Institute of Technology Innovation Hub direktörü Prof. Dr. Andreas Gerdes, Emekli öğretim üyesi Günter Loeffelmann, Tırak Trading firma sahibi Murat Tırak ve Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden Öğr. Gör. Talha Kılıç sunumları ile katkıda bulundular.

Özel misafir olarak; Nuh Beton A.Ş. ArGe birimi, Subor Boru San. Ve Tic. A.Ş. Tasarım Birimi, Softeconomics direktörü, Vardar İnşaat CEO'su ve KLM Danışmanlık Firması etkinlikte yer aldı.

Marmara Üniversitesi'nden ise, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Bahadır Tunaboylu, Prof. Dr. Cevat Sarıoğlu, İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Tahir Kemal Erdem, İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Şengör ve diğer değerli akademisyenler etkinlikte bulundular. Ayrıca, Marmara Üniversitesi Teknopark A.Ş. ve Marmara İnovasyon Ar-Ge Teknoloji Transfer A.Ş. temsilcileri de etkinlikte yer aldılar.

Bu etkinlik, iki prestijli kurumun iş birliği ve bilgi paylaşımı adına büyük bir adım olarak kaydedildi.

1.jpeg (141 KB)