TÜBİTAK’tan 8 TTO’ya Başarı Sertifikası

TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teknoloji Transferi İş Modelleri Bilgi ve Deneyim Paylaşımı” etkinliği 1 Şubat 2018’de TÜBİTAK Başkanlığı’nda yapılmıştır.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. A. Arif ERGİN tarafından "Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı" kapsamında açılan çağrıda başarı gösteren Bahçeşehir, Düzce, Marmara, Okan, Pamukkale, Eskişehir Osmangazi, İzmir Ekonomi ve Samsun Ondokuz Mayıs üniversitelerinin TTO temsilcilerine Başarı Sertifikaları verildi.

Etkinliğe Üniversitemizi temsilen Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkez (MİTTO) Müdürü/1601 Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Ahu ALTINKUT UNCUOĞLU ve MİTTO Yönetim Kurulu Üyelerinden Prof. Dr. Hande Sinem ERGUN katılmıştır.