Ekibimiz

Öğr. Gör. Talha KILIÇ

Müdür Yardımcısı

talha.kilic@marmara.edu.tr

1992 İstanbul doğumlu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü lisans mezunu. Marmara Üniversitesi Kardiyopulmoner Fizyoterapi ve Rehabilitasyon yüksek lisans mezunu. Aynı zamanda İstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği yüksek lisans mezunu. Bir adet Triadic patent sahibi. Özel çalışma alanları; Solunum fizyoterapisi ve rehabilitasyonu, lenfödem tedavisi, kardiyak rehabilitasyon, yoğun bakım fizyoterapisi.

WhatsApp Image 2021-08-31 at 15.06.57.jpeg (95 KB)

Öğr. Gör. Sema GÜNDÜZ

Proje Destekleri - Müdür Yardımcısı

sema.gunduz@marmara.edu.tr

0 (216) 777 16 56

Sema Gündüz Marmara Üniversitesinden mezun olduktan sonra Maltepe Üniversitesinde MBA yüksek lisansı ve İngiltere’de Greenwich Üniversitesinde Stratejik Pazarlama İletişimi yüksek lisansını tamamlamıştır. Halen Marmara Üniversitesi İngilizce Yönetim ve Organizasyon Bölümünde doktora öğrencisidir. Profesyonel kariyerine özel bir üniversitenin Uluslararası Ofisinde başlamış ve yüksek eğitimde uluslararası öğrenci değişimi ve üniversite ortaklıkları geliştirilmesinde uzmanlaşmıştır. Daha sonra Avrupa Birliği Projelerinin hazırlanması ve başvurusunun yapılmasında tecrübeler elde etmiştir.Saygın bir üniversitenin Teknoloji Transfer ofisinde Uluslararası projelerden sorumlu olarak çalışmıştır. 2021 yılında Marmara Üniversitesinde Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmış ve MİTTO’ da Proje Destekleri alanında görev almaktadır.

bahar WhatsApp Image 2023-01-02 at 15.01.27.jpeg (186 KB)

Bahar YAMAN GÜLER

İdari ve Mali İşler

bahar.yaman@marmara.edu.tr

0 (216) 777 16 50

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölümünden mezun olmuştur. Süleyman Demirel Üniversitesi Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölümünde Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Özel sektörde muhasebe departmanında çalışmıştır. 2022 yılında Marmara Üniversitesine Büro Personeli olarak atanmış ve MİTTO’da İdari ve Mali İşler’de görev almaktadır.

1578922126128.jpg (20 KB)

Öğr. Gör. Burak ELEMAN

Üniversite - Sanayi İş Birliği

burak.eleman@marmara.edu.tr

0 (216) 777 16 55

Sakarya Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü'nden 2012 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl Gedik Üniversitesi'nde başladığı Kaynak Mühendisliği eğitimini 2013 yılında tamamlamıştır. Ayrıca 2017 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü'nde başladığı Yüksek Lisans eğitimini de tamamlamıştır. Kaynaklı İmalat alanında mühendis olarak çalıştıktan sonra özel sektörde pazarlama ve iş geliştirme sorumlusu olarak görev almıştır. 2016 yılında Üniversite - Sanayi İş Birliği alanında MİTTO’da çalışmaya başlamış ve 2018 yılında Marmara Üniversitesinde Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Halen MİTTO’ da Üniversite - Sanayi İş Birliği alanında görev almaktadır.

derya kuğuoğlu.jpeg (62 KB)

Derya KUĞUOĞLU

Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları

derya.kuguoglu@marmara.edu.tr

0 (216) 777 16 52

2011 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. 2015 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dış Ticaret ön lisans eğitimini, 2018 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletmecilik Bölümü Lisans eğitimini tamamlamıştır. Endüstri mühendisi olarak özel sektörde yaklaşık iki yıl çalışmış, 2020 yılında Marmara Üniversitesi MİTTO ekibine katılmıştır. Fikri ve Mülkiyet Sınai Hakları biriminde görev almaktadır.

WhatsApp Image 2022-05-10 at 13.34.44.jpeg (35 KB)

Öğr. Gör. Sena SU TORUN

Proje Destekleri

sena.torun@marmara.edu.tr

0 (216) 777 16 54

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden 2013 yılında mezun olmuştur. Özel sektörde üretim, kalite kontrol ve ihracat alanlarında Sorumlu Müdür olarak çalışmıştır. 2018 yılında yüksek lisansını Marmara Üniversitesi’nde biyomalzemeler üzerine tamamladıktan sonra günümüzde doktora eğitimine Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik bölümünde devam etmektedir. Ar-Ge Mühendisi olarak biyoteknoloji firmalarında çalışmıştır. Bu süreçlerde çeşitli TÜBİTAK ve KOSGEB projelerinde araştırmacı olarak görev almış ve projelerin yazımı, takibi ve raporlamaları konularında uzmanlaşmıştır. Avrupa Birliği projelerinin hazırlanması ve başvuru süreçlerinde tecrübeler edinmiştir. Doku mühendisliği alanında yüksek etki faktörlü dergilerde yayınlanan araştırma makaleleri bulunmaktadır. 2022 yılında Öğretim Görevlisi olarak Marmara Üniversitesi MİTTO ekibine katılmıştır ve Proje Destekleri alanında görev almaktadır.

WhatsApp Image 2023-01-04 at 11.05.37.jpeg (7 KB)

Öğr. Gör. Muammer ZENGİN

Girişimcilik ve Şirketleşme

muammer.zengin@marmara.edu.tr

0 (216) 777 16 51

1987 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünde Lisans eğitimini tamamladıktan sonra yine Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik Elektronik Mühendisliğinde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü Atom ve Molekül Fiziği ABD’da doktora eğitimine devam etmektedir. Çeşitli üniversitelerde uzun bir süre öğretim görevlisi olarak görev almış ve ön lisans, lisans, yüksek lisans dersleri vermiş ve program başkanlığı görevleri yürütmüştür. Ayrıca özel sektörde lazer teknik servis uzmanlığı ve tıbbi cihaz belgelendirme uzmanlığı yapmıştır. Öncelikli çalışma alanları fiber ve karbondioksit lazerler, lazer doku etkileşmesi ve tıbbi CE sertifikasyon sürecidir.

Bu sayfa İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) tarafından en son 22.03.2024 10:26:47 tarihinde güncellenmiştir.