Ar-Ge Merkezleri İçin Nitelikli Bilimsel Makale Yazım Atölyesi

MİTTO, Marmara Üniversitesi’nin güçlü akademik kadrosu ile birlikte Ar-Ge merkezlerinin ihtiyaçları üzerine çalışmaya devam etmektedir. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Ar-Ge merkezlerinden beklentilerinden biri olan Ar-Ge çalışmalarının bilimsel yayın haline dönüştürülmesinde Ar-Ge merkezlerine destek olmak üzere kurgulanan Nitelikli Bilimsel Makale Yazım Atölyesi’nin ilki 14-15 Şubat tarihlerinde Üniversitemiz Göztepe Kampüsünde gerçekleştirilmiştir. Ondan fazla firmanın katılımcı olduğu atölyede, MİTTO Merkez Müdürü Prof. Dr. Ahu ALTUNKUT UNCUOĞLU’ nun gerçekleştirdiği bilgilendirme bölümünün ardından uygulamalı makale yazımına geçilmiştir. MİTTO ekibinin dinamizmi ve katılımcıların yoğun ilgisi ile interaktif bir etkinlik haline gelen atölye çalışmalarımız düzenli aralıklarla gerçekleştirilmeye devam edecektir.