"Marmara Metaverse Summit 2022" Zirvesi Düzenlendi

Merkezimizin organize ettiği ve yoğun katılımın yaşandığı zirvenin açılış konuşmasını Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahadır TUNABOYLU ve MİTTO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ŞENGÖR yaptı. Tunaboylu, zirve kapsamında Metaverse ve NFT bağlamında ele alınacak konulara giriş yaparken, Şengör ise konuşmasında teknoloji alanında girişimciliği ve danışmanlığı amaçlayan MxStartup Projesini tanıttı.

Zirvede Üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mine Biret TAVMAN ERTUĞRUL, İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Olcay Bige AŞKUN, Tübitak Bilgem Başkan Yardımcısı Sadullah UZUN, Lun Family Company Kurucusu Selen LUN, Blokzincir-Kripto Para Eğitmeni Devrim DANYAL, tasarımcı ve eğitmen Bager AKBAY, Marmara Üniversitesi Teknopark A.Ş’ den Buket CALP, Hacettepe Üniversitesi’nden Ar. Gör. Afra ÇALIK, Tübitak Bilgem’ den Araştırmacı Başuzman Dr. İsa SERTKAYA, Türkiye Tasarım Vakfı’ndan Serdar Ekrem ŞİRİN ve Akademisyen Atıl SAMANCIOĞLU da konuşmacı olarak yer aldı.

Zirveyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için :https://www.youtube.com/watch?v=5mQVkRc5Pvs

DSC_1892.jpg (308 KB)

DSC_1895.jpg (257 KB)