ERPA Uluslararası Eğitim Kongreleri 2014

Sayın Akademisyen;

Tüm dünyadana eğitim alanında çalışan akademisyenleri, araştırmacıları ve eğitime ilgi duyan kişileri; buluşturma, çalışmalarını ve yaşadıkları tecrübeler ile karşılaştıkları iyi örnekleri birbirleriyle paylaşma, tartışma, ortak çalışma ortamları oluşturmaya katkı sağlama, disiplinler arası paylaşımı artırma amacıyla 6-8 Haziran 2014 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi’nde düzenleyeceğimiz ERPA Uluslararası Eğitim Kongreleri 2014 (http://www.erpacongress.com) için sizlere bilgi vermekten dolayı mutluluk duyarız.

ERPA Uluslararası Eğitim Kongreleri 2014’ ün farklı ülkelerden meslektaşlarınızla tanışma ve çalışmalarınızı tartışma fırsatı bulduğunuz, yeni işbirliklerine ve ortak çalışmalara zemin hazırladığınız ve hoş anılarla hatırlayacağınız bir kongre olmasını ümit ediyoruz.

Disiplinlerarasıpaylaşım ve etkileşimi artırmayı hedefleyen ERPA Uluslararası Eğitim Kongreleri 2014 çatısı altında eşzamanlı olarak aşağıda yer alan altı kongrede bildiriler sunulacaktır.

• ERPA Uluslarası Eğitim Bilimleri Kongresi
  • ERPA Uluslararası Fen ve Matematik Eğitimi Kongresi
  • ERPA Uluslararası Sosyal Bilimler Eğitimi Kongresi
  • ERPA Uluslararası Sağlık ve Beden Eğitimi Kongresi
  • ERPA Uluslararası Sanat Eğitimi Kongresi
  • ERPA Uluslararası Özel Eğitim Kongresi

Diğer taraftan, Elsevier Ltd. ile yaptığımız anlaşma gereği ERPA Uluslarası Eğitim Kongresi 2014’de sunulan 3-6 sayfa uzunluğunda İngilizce yazılı tam metin bildiriler Procedia-Social and Behavioral Sciences da yayınlanacaktır. Bilindiği üzere Procedia, Science Direct, Scopus ve ISI Web of Knowledge veritabanları tarafından taranmaktadır.

Ayrıca Türkçe yazılan çalışmalar kongreyi destekleyen dergilerde yayınlanacaktır.

İlginiz için şimdiden teşekkür eder, sizlerle İstanbul Üniversitesi’nde düzenleyeceğimiz kongrede birlikte olmayı temenni ederiz.

Saygılarımızla,

ERPA Kongresi 2014 Düzenleme Kurulu