Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) olarak İAYOSB Bilgi Aktarım Ofisi ile ortak düzenlediğimiz ve konuşmacıları Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu (ÜSİMP) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Hamit SERBEST ve ÜSİMP Danışma Kurulu Koordinatörü Sayın Müfit AKYOS olan “ Katma Değeri Yüksek Üründe Bilginin Rolü “ isimli etkinliğimizi 01.11.2019 tarihinde Ar- Ge Merkezlerimiz ile gerçekleştirdik. Sanayi Günleri, Bilgilendirme Günleri düzenlemeye devam edeceğiz.Katma Değeri Yüksek Üründe Bilginin Rolü .jpg (3.76 MB)

Katma Değeri Yüksek Üründe Bilginin Rolü 3.jpg (2.73 MB)