MİTTO'nun Proje Yazma Atölyeleri Devam Ediyor!

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO), Ekim ayında başlattığı Proje Yazma Atölyeleri’ nin ikincisini 23 Kasım ve 30 Kasım tarihlerinde iki ayrı oturumda gerçekleştirdi. Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. N. Cenk Sesal ve Doç. Dr. Yıldız Aydın’ ın sunumları ile başlayan atölye çalışmasının ilk oturumunda Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği  ve Makine Mühendisliği Bölümleri’ nden değerli akademisyenlerimiz proje fikirlerini olgunlaştırmaya başladılar.  Katılımcı akademisyenlerin olgunlaşan proje fikirlerini, proje şablonuna aktardıkları sunumlar ile başlayan atölyenin ikinci oturumu eğitmen akademisyenlerimizin yorum ve görüşlerini aktarmaları ile son buldu. Proje Yazma Atölyeleri, farklı fakültelerimizde, yeni proje fikirleri ile devam edecektir.