Üniversitemizin Türkpatent Bilgi ve Doküman Birimi olan MİTTO, Deneyap Teknoloji Atölyeleri Programı' nı Tamamladı!

Türk Patent ve Marka Kurumu ile Türkiye Teknoloji Vakfı işbirliği çerçevesinde, İstanbul’da yer alan ortaokul ve lise öğrencilerine Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları konularında eğitim vermek üzere hazırlanan program kapsamında, 2.si düzenlenen “Deneyap Teknoloji Atölyeleri Eğitim Programı” nda Marmara Üniversitesi’ndeki Türkpatent Bilgi ve Doküman Birimi olan MİTTO, 26 Haziran 2019 Cuma günü Üsküdar Bilim Merkezi’ nde lise öğrencileriyle buluştu.

Öğrencilerin atölye çalışmalarını geliştirmeleri için onlara ilham verebilecek buluş geliştirme hikayeleri, destekleyici görseller/videolar kullanılarak paylaşıldı. Soru-cevap şeklinde ilerleyen eğitimlerde, öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği alt başlıklar dahilinde detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

MİTTO bu program kapsamındaki eğitim serisinin ilkini, 20 Haziran 2019 Perşembe günü Üsküdar Bilim Merkezi’nde lise öğrencileriyle ve 21 Haziran 2019 Cuma günü Tuzla İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde ortaokul öğrencileriyle gerçekleştirmişti.