2244 - Sanayi Doktora Programının İkinci Çağrı Duyurusunun Sonuçları Açıklandı

2244-Sanayi Doktora Programı 2019 Çağrısı Kapsamında Üniversitemizden 8 Üniversite-Sanayi İşbirliği Projesi destek almaya hak kazanmıştır. İlgili Akademisyenlerimizi ve Firmalarımızı MİTTO Merkez Müdürlüğü olarak tebrik ederiz.
ARÇELİK A.Ş.- Prof. Dr. Barış ÇALLI (Mühendislik Fakültesi)
ATABAY KİMYA SANAYİ VE TİC. A.Ş.- Prof. Dr. Dilek KAZAN (Mühendislik Fakültesi)
BALIKESİR ELEKTROMEKANİK SANAYİ TESİSLERİ A.Ş- Prof. Dr. Hasan ERDAL (Teknoloji Fakültesi)
CANOVATE ELEKTRONİK ENDÜSTRİ VE TİC. A.Ş.- Prof. Dr. Hasan ERDAL (Teknoloji Fakültesi)
HAVELSAN HAVA ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.- Prof. Dr. Cabir VURAL (Mühendislik Fakültesi)
NETBT DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ- Dr. Öğr. Üyesi Cem Çağrı DÖNMEZ (Mühendislik Fakültesi)
OSET MEKATRONİK VE OTOMASYON SANAYİ- Doç. Dr. Nazmi EKREN (Teknoloji Fakültesi)
TUSAŞ MOTOR SANAYİ A.Ş.- Prof. Dr. Cevat SARIOĞLU (Mühendislik Fakültesi)

Ayrıntılı Bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.