3. TÜRKİYE AR-GE ZİRVESİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ KATILIMI

8-9-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen 3. Türkiye Ar-Ge Zirvesi ve Fuarı’nda, Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi (MİTTO) Koordinatörlüğü tarafından temsil edilmiştir. Üniversitemiz adına açılan stantta, Doç. Dr. Vezir KAHRAMAN, Yrd. Doç. Dr. Barış YILMAZ ve aynı projede görev yapan Yüksek Lisans Öğrencileri Nasuh ERDÖNMEZ ve Ali ÖZYURT ile Dr. Cenk SESAL ve Yüksek Lisans Öğrencisi Buse BERBER’İN Proje çalışmaları fuar süresince sergilenmiştir.

Fuar süresince düzenlenen etkinlik ve toplantılara MİTTO koordinatörlüğü yöneticileri Dr. Ahmet FEYZİOĞLU, Mustafa TUYSUZ ve Vedat GÜÇLER tarafından temsil edilmiş, katılan kamu kurum ve üniversiteler, Ar-Ge merkezleri ile üniversite-sanayi iş birliği konularında görüşmeler ve çalışmalar yapılmıştır.