Avrupa Birliği Projeleri içinde Yolculuk: Bir Türk Akademisyenin Uluslararası Proje Serüveni ve Ticarileşme Başarısı

Değerli Marmara Üniversitesi Mensuplarımız,

Sizleri, Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) olarak 27 Mayıs Perşembe günü saat:12.30’da Avrupa Birliği Projesi kapsamında geliştirilen teknolojiler ve elde edilen patentlerle kurulan Fransız Ulusal Yatırım Banka’sının (BPI) yıllık düzenlediği i-Lab İnnovasyon yarışmasını 2019’da kazanmış, ayrıca Fransa Dışişleri Bakanlığı tarafından umut vaadeden DeepTech firmalarının Kuzey Amerika pazarına geçişlerini hızlandırma amaçlı NETVA programına seçilmiş kişisel tıp alanında kaplamalar geliştiren ve günlük kullanım için hiçbir toksik madde içermeyen antiviral/antimikrobiyal sprayler üreten SPARTHA Medical Firması’nın Nihal Engin VRANA’ nın akademik girişimcilik hikâyesini anlatacağı etkinliğimize davet ediyoruz.

Toplantıya katılmak isterseniz 26 Mayıs 2021 tarihi saat 16.00’a kadar LCV bırakmak için lütfen buradaki linke tıklayınız.

Sağlıklı günler dileriz.
Saygılarımızla,