BİGG Tepe Girişimcilik Hızlandırma Programı

TÜBİTAK’ın öncülüğünü yaptığı ve misyon edindiği “yenilik odaklı fikirlerin desteklenmesi” amacıyla iş fikri sahibi girişimci adaylarını teşvik eden 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı, teknoloji yönü güçlü girişimlere 200 Bin TL hibe desteği (geri ödemesiz) sunmaktadır.

Program 2 aşamadan oluşmaktadır. 1. Aşama sadece TÜBİTAK tarafından belirlenen uygulayıcı kuruluşlar tarafından sağlanmaktadır. Bu aşamada uygulayıcı kuruluşlar iş fikri sahiplerini eğitim programları ile 2. Aşama’ya hazırlayarak girişimcilik bilincini oluşturur.

Uygulayıcı kuruluş olan Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi yeni dönem için ilgili girişimcilerin, başvurularını almaya başlamıştır. Bu kapsamda Üniversitemizden talep olması durumunda Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi yetkilileri tarafından bilgi günleri de organize edilecektir.

Program web sayfası: www.biggtepe.com

Eğitim ve tanıtım programı talepleri için alican.oflaz@kocaeli.edu.tr adresine e-posta gönderebilir.