DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ EĞİTMENLİK BAŞVURU SÜRECİ UZATILDI!

Deneyap Türkiye Projesi kapsamında geleceğin mühendislerini, teknoloji girişimcilerini ve teknoloji liderlerini yetiştirmek amacıyIa eğitim vermek üzere kurulmuş olan Deneyap Teknoloji Atölyelerinde, ortaokul ve lise seviyesindeki öğrenciler alanında uzman eğitmenlerden 11 farklı konu başlığında 36 ay süreli ücretsiz eğitimler almaktadır. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın paydaşlığında hayata geçirilen Deneyap Türkiye Projesi kapsamında fırsat eşitliği gözetilerek potansiyel sahibi gençlerin yerli ve milli teknoloji üretimine katkı sağlaması amaçlanmaktadır. Türkiye’nin 81 ilinde açılması hedefi ile 3.fazda 27 ayrı ilde 36 Deneyap Teknoloji Atölyesi daha açılmaktadır.
Yeni açılacak Deneyap Teknoloji Atölyelerinde Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek gençlere ilk 3 eğitim olarak belirlenen Tasarım & Üretim, Robotik & Kodlama ve Elektronik Programlama & Nesnelerin İnterneti eğitimlerini sunacak alanda ilgili eğitmenler aranmaktadır.
Eğitmenlik Şartnamesi ekte bilgilerinize sunulmuştur.
Eğitmenlik Başvuru Linki:

Eğitmenlik Şartnamesi.pdf (354 KB)