Health 4.0 Sağlıkta Yenilikler Kongresi

Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel işbirliği ile DoktorClub tarafından 24-26 Kasım 2017 tarihlerinde Hilton Hotel İstanbul’da uluslararası katılımla HEALTH 4.0 SAĞLIKTA YENİLİKLER KONGRESİ gerçekleşecektir.

Kongrede dünya genelinde ve ülkemizde sağlık hizmetlerinde dijitalleşme, mobil ve e-sağlık hizmetleri, yapay zeka kullanımı, artırılmış gerçeklik ve 3D uygulamaları, giyilebilir ve taşınabilir tanı ve tedavi cihazları, nanoteknolojinin sağlıkta kullanımı, akıllı ve yeşil hastane uygulamaları, tıp eğitiminde teknoloji ve dijitalleşme, medikal robotikler, mikroçip ve sensör uygulamaları gibi geleceğin önemli konularının uygulamalı sunumlarla tartışılacağı farklı branş doktorları, mühendisler, ilaç sektörü temsilcileri, futuristler, sağlık yöneticileri ve kamu sağlık otoritelerinin katılacağı çok disiplinli bir platform ve kaynak oluşturması amaçlanmaktadır.

Ayrıntılı bilgiler ve online kayıt için tıklayınız.

mitto facebook /MittoMarmara          mitto mail mitto@marmara.edu.tr

mitto twitter /MittoMarmara          mitto web sitesi http://mitto.marmara.edu.tr

mitto linkedin /MarmaraMitto          mitto telefon 0(216) 414 05 45 - 1483 - 1098 - 1535