HORIZON 2020 Sağlık Alanında Farkındalık ve Bilgi Günü Etkinliği

Tübitak Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı'nın sunum ve katkılarıyla üniversitemizde HORIZON 2020 Sağlık Alanında Farkındalık ve Bilgi Günü Etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 26.11.2015 saat 09:30'da başlayan ekinliğin açılış konuşması MİTTO Yürütme Kurulu Üyesi ve TÜBİTAK ARDEB 1000 Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Ahu Altınkut Uncuoğlu tarafından yapıldı. Horizon 2020 Programı Tanıtımı ile H2020 Sağlık, Demografik Değişim ve Refah Alanı çağrılarının yapıldığı etkinlikte TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanı ve Ulusal Koordinatör Hakan Karataş da bir konuşma yaptı. Etkinliğin sabah oturumu Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilirken; öğle oturumu ise üniversitemiz Tıp Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı.