KOSGEB - Avrupa Girişimcilik Teşvik Ödülleri

MITTO

MİTTO Koordinatörlüğü- KOSGEB "Avrupa Girişimcilik Teşvik Ödülleri" konulu aşağıdaki duyuru metininin ve ek'teki KOSGEB bilgilendirme yazısının Üniversitemiz web sayfasında duyurulması, tüm akademisyen, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine e-posta gönderilmesi konusunda gereğini rica ederim.

Girişimciliğin Avrupa çapında kamu kurum ve kuruluşlarının desteği ve teşviki ile geliştirilmesini ifade eden Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri, işletmeleri ve girişimciliği en başarılı şekilde edenleri belirlemek, en iyi girişimcilik uygulamalarını ve politikalarını sergilemek, girişimciliğin katma değeri üzerine farkındalığı arttırmak ve potansiyel girişimcileri cesaretlendirmek amacını taşımaktadır.

Ulusal, bölgesel veya yerel düzeyde girişimciliğin geliştirilmesine yönelik model ve programlar geliştiren ve uygulayan kurum/kuruluşların katılabileceği ödül yarışması altı kategoride gerçekleştirilmektedir.

Ayrıntılı bilgilere ve başvuru formuna bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Avrupa Girişimcilik Teşvik Ödülleri Evraklarına ulaşmak için tıklayınız.

MITTO