Marmara Üniversitesi Ön Kuluçka merkezimiz açılıyor! Tüm firmalar başvurabilir.

Başvurular devam ediyor!

Son başvuru tarihi 24 Haziran 2018!

Şirketler için çağrı

Ticarileştiremediğiniz iş fikirlerinizi ve projelerinizi hayata geçirmek ister misiniz?

Marmara Üniversitesi olarak firmanız bünyesinde uygulamaya sokamadığınız iş fikirlerinizi geliştirebileceğiniz imkânları sizlere sunuyoruz.

2 seçeneğiniz var…

1- İş fikrini hayata geçirecek kendi ekip üyeleriniz ile başvurabilirsiniz.

2- Marmara Üniversitesi olarak iş fikrinizi hayat geçirecek girişimci ekipleri biz de sizlerle buluşturabiliriz.

Bu kapsamda iş fikrinizi geliştirecek ekiplere yalın girişimcilik eğitimi ve yoğun mentorluk imkânı sağlanacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ve sizlerin de dâhil olacağı bu süreç ile gerçekten bir ihtiyaçtan doğan iş fikirlerini hayata geçirme fırsatı sunulacak. Ön kuluçka hizmetleri, TÜBİTAK 1601 Projesi kapsamında Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) bünyesinde Mentors Network Turkey desteği ile verilecektir.

Başvuru linki: https://goo.gl/forms/b5dF39kKQaWkSaSL2

Bilgi için: Prof. Dr. Hande Sinem Ergun

Tel: 0(216) 414 05 45 (1535-1483-1098-1925-1927)

sergun@marmara.edu.tr ; mitto@marmara.edu.tr