ODTÜ Teknokent’ten iş fikri olanlara 2 milyon TL destek!

İŞ FİKRİ OLANA KENDİ İŞİNİ KURMA FIRSATI!

ODTÜ ve ODTÜ Teknokent tarafından, Teknopark İstanbul işbirliği ile düzenlenen Yeni Fikirler Yeni İşler yarışması, yenilikçi ve teknoloji tabanlı iş fikri olan gençlere toplam 2 milyon TL’lik destek ile kendi işinin patronu olma şansı veriyor

ODTÜ ve ODTÜ Teknokent tarafından, Teknopark İstanbul işbirliği ile bu yıl 10’uncusu düzenlenen, Türkiye’nin en büyük ve lider girişimcilik yarışması Yeni Fikirler Yeni İşler’in (YFYİ) 2014 dönemi kayıtları başladı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin “İş Bulan Değil, İş Kuran Mezun” yaklaşımı benimsenerek organize edilen Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması ile gençlere kendi işinin patronu olma şansı tanınıyor.

Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması, yenilikçi ve teknoloji tabanlı iş fikri olan öğrencilerin ve mezunların fikirlerini hayata geçirmeleri için uygun ortamı sağlıyor, girişimci yanlarını ortaya çıkararak başarılı iş adamları olmaları yolunda kapsamlı destekler veriyor.

Yarışmaya tüm üniversitelerin tüm bölümlerinde lisans/yüksek lisans/doktora öğrencisi veya mezunu (mezuniyetin üzerinden 5 yıldan fazla süre geçmemiş olması kaydıyla) olan herkes katılabiliyor. Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması’nın sunduğu desteklerin maddi değeri toplamda 2 milyon TL’yi buluyor. Başvurular “www.yfyi.com” adresinden 28 Nisan 2014 tarihine kadar yapılabilecek.

Yeni Fikirler Yeni İşler 2014’te girişim sermayesi ve daha birçok destek verilmeye devam ediliyor

TEB GİRİŞİM BANKACILIĞI’nın Organizasyon Ana Sponsorluğu’nu üstlendiği yarışmaya katılanlar aşağıdaki maddi ödüllere sahip olmak için yarışıyor:

-          ELGİNKAN VAKFI Büyük Ödülü                                            100.000 TL

-          SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI Büyük Ödülü              100.000 TL

-          GE ENERJİ KATEGORİSİ Büyük Ödülü                                  100.000 TL

-          GE SAĞLIK KATEGORİSİ Büyük Ödülü                                  100.000 TL

-          BİLİŞİM KATEGORİSİ Büyük Ödülü                                       100.000 TL

-          GE Amerika Kampı Özel Ödülü                                             50.000 TL değerinde

-          ARÇELİK Amerika Kampı Özel Ödülü                                               25.000 TL değerinde

-          ASELSAN Amerika Kampı Özel Ödülü                                  25.000 TL değerinde

-          MICROSOFT Amerika Kampı Özel Ödülü                             25.000 TL değerinde

-          OSTİM Amerika Kampı Özel Ödülü                                     25.000 TL değerinde