Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Kapsamında İstanbul Medipol Üniversitesi’nin Yürütücülüğünü Yaptığı Üç Günlük Eğitim Programı

2237/B Proje Eğitimi

2237/B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında İstanbul Medipol Üniversitesi’nin yürütücülüğünü yaptığı “Sosyal ve Beşerî Bilimler Alanında Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlığı: Teorik ve Uygulamalı Bir Eğitim” başlıklı 3 (üç) günlük eğitim düzenlenecektir.

3-5 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenecek eğitimin amacı; araştırmacıların ve doktora öğrencilerinin başta TÜBİTAK Sosyal ve Beşerî Bilimler Araştırma Grubu (SOBAG) projeleri olmak üzere TÜBİTAK’ın ulusal ve uluslararası proje çağrılarına yönelik, proje yazma ve yürütme süreçleri ile ilgili bilgi, beceri ve farkındalıklarının geliştirilmesidir.

Eğitim çevrimiçi olarak “Microsoft Teams” üzerinden gerçekleştirilecektir. Tüm katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Başvuru için, Ek-2’de yer alan başvuru formunun doldurularak en geç 27 Ekim 2021 tarihine kadar 2237b@medipol.edu.tr adresine e-mail ile gönderilmesi gerekmektedir.

EK-1: Genel Bilgi ve Başvuru Koşulları

EK-2: Başvuru Formu