Teknopark İstanbul TTO Kuluçka Merkezi Tanıtım Etkinliği

Teknopark İstanbul TTO Kuluçka Merkezi tanıtım etkinliği, 20.09.2018 tarihinde üniversitemiz Prof. Dr. Ayhan Mergen Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürlüğü ve Teknopark İstanbul iş birliği ile üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Prof. Dr. Ayhan Mergen Konferans Salonunda Teknopark İstanbul Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Kuluçka Merkezi Yöneticisi Gürol Üzenç tarafından Teknopark İstanbul TTO Kuluçka Merkezi tanıtıldı. Öğretim üyelerimizin ilgili alanda şirketleşerek yer bulabileceğinin ifade edildiği etkinlik, soru cevap kısmının ardından sona erdi.

Bu sayfa İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) tarafından en son 03.10.2018 16:14:24 tarihinde güncellenmiştir.