TÜBİTAK 1001- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı Başarısı

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sedat Yalçınkaya’nın yürütücü olduğu, Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sadullah Levent Kuzu ve Gebze Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Özgün Yücel’in araştırmacı oldukları “Katı Atık Depo Sahalarında Biyogaz/Metan Kaçaklarının Tespiti için Uzaktan Algılama Yöntemlerinin Geliştirilmesi ve Uygulanması” başlıklı proje, TÜBİTAK 1001- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğretim üyemizi ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Cover (36).jpg (981 KB)