TÜBİTAK 1002-A Başarısı

TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Modülü kapsamında desteklenmeye hak kazanan projelerimiz:

İlahiyat Fakültesi, Felsefe Ve Din Bilimleri Bölümü, Din Sosyolojisi Anabilim Dalından Doç. Dr. Fatma Odabaşı’nın yürütücü olduğu “Hatay'da Yaşayan Nusayri ve Sünnilerin Suriyeli Sığınmacılara Yaklaşımı Üzerine Nitel Bir Araştırma” başlıklı proje TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Modülü kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

İlahiyat Fakültesi, Felsefe Ve Din Bilimleri Bölümü, Din Sosyolojisi Anabilim Dalından Prof. Dr. Kemal Ataman’ın yürütücü olduğu “Ailesi Mütedeyyin Gençlerin Dindar Kimliklerini Gizlemesi Üzerine Nitel Bir Araştırma” başlıklı proje TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Modülü kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Akademisyenlerimizi tebrik eder başarılı bir proje dönemi geçirmelerini dileriz.

Slide-1 (6).jpg (1.14 MB)

Slide-1 (7).jpg (1.04 MB)