TÜRK PATENT ENSİTÜSÜ BİLGİ VE DOKÜMAN BİRİMLERİNİN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PİLOT PROJESİ TOPLANTISI

15-16 Mayıs tarihlerinde Türk Patent Enstitüsü' nün belirlediği Fikri Sınai Mülkiyet Hakları (FSMH) konusunda en gelişmiş 14 üniversite ile “Türk Patent Enstitüsü Bilgi ve Doküman Birimlerinin yeniden Yapılandırılması Pilot Projesi”nde elde edilen deneyimlerin paylaşılması ve planlanması amacıyla, “TPE ve Üniversiteler Arasında İşbirliği Konulu Rektörler Toplantısı”na üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Abdülkerim KAR, Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi (MİTTO) Koordinatörü Sayın Dr. Ahmet FEYZİOĞLU, Rektör Danışmanı Sayın Dr.Hasan YEŞİLOĞLU ve Marmara Üniversitesi TPE Bilgi ve Doküman Birimi Sorumlusu Sayın Mustafa TUYSUZ katılmıştır.

Etkinlik kapsamında Üniversitemiz ve TPE arasında, TPE Bilgi ve Doküman Biriminin Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin iyi niyet protokolü, European Patent Office (EPO) Başkanı Sayın Benoit BATISTELLI, Marmara Üniversitesini Temsilen Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Abdülkerim KAR ve TPE Başkanı Sayın Prof. Dr. Habib ASAN’ın katılımı ile imzalanmıştır.